Geseke Designs


Kopstukken

(klik op het plaatje voor een grote foto)

 • Schaatsmuts naar vintage patroon (jaren 60)

  Ard en Keessie
  Nostalgische schaatsmuts, naar een vintage patroon uit de hoogtijdagen van kampioenen Ard en Keessie (Ard Schenk en Kees Verkerk), en niet te vergeten de legendarische Reinier Paping, winnaar van de helse elfstedentocht van 1963.
  En ineens weer in de spotlight door de Noorse deelnemers aan de Olympische Winterspelen van Pyongyang en de zojuist verschenen biografie van Kees Verkerk.
  Op voorraad heb ik een witte, een rode en drie blauwe herenmutsen. Verder nog een blauwe babymuts, kindermuts en een zwarte unisex muts. Een bestelling naar smaak is uiteraard ook mogelijk. Houd wel rekening met een levertijd (breitijd) van ca. 1 week.

  Ik kan met trots vermelden dat mijn mutsen onlangs zijn gebruikt voor een fotoshoot met de echte Ard en Keesie, en in een commercial van Albert Heijn.

  € 24,50 per stuk


 • Alpaca muts met "vlecht"

   

  Muts van 100% alpaca. Gebreid met een kabel die als een Russische vlecht om het hoofd zit. Past van baby tot dame, maximale hoofdomtrek 54 cm.

  € 17,95


 • Muts met oorwarmers ("chullo")  Pure wol. De hoofdband en oorflappen zijn dubbel gebreid voor extra warmte. Aan twee kanten draagbaar.

  € 20,50

 • Aardbeienmutsje

   
  Aardbeienmuts, gebreid van wol/acryl. De kleine muts heeft een omtrek van ongeveer 51 cm (ongestrekt) en past van kleuter tot volwassene. De twee grote mutsen zijn volwassen unisex maten.

  € 14,95

 • Piratenmuts met fluorescerend doodshoofd  Het doodshoofd op deze muts licht op in het donker, om het extra eng te maken. Wasbaar op 30 graden.
  € 12,95
 • Logo-muts

    Canta-muts Cantamuts van opzij

  Oversized muts met het logo van je auto (of een ander logo) voorop. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Op bestelling gemaakt.

  € 24,95Terug naar het winkeloverzicht
Verder naar de Halszaken


Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ophalen in Amsterdam mogelijk.

Verzendkosten bedragen € 3,50 met Track & Trace.

www.000webhost.com