Geseke Designs

Voor de kleintjes:

(klik op het plaatje voor een grote foto)


 • Baby's eerste gympjes

  basketbalschoenen basketbalschoenen
  basketbalschoenen basketbalschoenen
  Voetlengte ca. 11 cm. Gebreid van zachte, slijtvaste acryl. Verkrijgbaar in zwart, rood of roze. Op bestelling leverbaar in andere maten en kleuren (levertijd 3 dagen per paar).

  € 19,95 per paar.


 • Dubbeldikke omkeerbare "middeleeuwse" sloffen / elfensokjes

  middeleeuwse sloffen babyslofjes
  middeleeuwse sloffen middeleeuwse sloffen
  Niet echt uit de Middeleeuwen of de Romeinse tijd, maar wel gebaseerd op een oud patroon. Deze sloffen zijn dubbeldik en aan twee kanten draagbaar. Leuk voor pasgeboren kleine elfjes. Andere maten (ook voor volwassenen) leverbaar op bestelling, desgewenst ook in andere kleuren. Levertijd (breitijd) voor maatwerk is ongeveer een week.
  € 19,95

 • "Mary Jane" slofjes (lakschoentjes)

  baby janes baby janes
  Slofjes die eruitzien als een sok in een lakschoentje. Wit of blauw met zwart, en een imitatie "knoopje". Leverbaar in alle mogelijke maten, van pasgeboren tot volwassenen. Levertijd voor bestelling op maat 5 dagen per paar.
  € 14,95
 • "Smoking" Baby trappelzakje met rood en zwart vlinderdasje

    Smoking baby trappelzakje Smoking baby trappelzakje
  "Smoking" Baby trappelzakje met rood en zwart vlinderdasje. Een zacht cocoon slaapzakje in stijl. Tenzij anders besteld, gebruik ik niet-kriebelend en makkelijk wasbaar acryl garen.
  Levertijd (brei-tijd) voor een slaapzakje bedraagt tien dagen na besteldatum.

  € 24,95


 • "Smoking" Babytruitje met rood vlinderdasje

  Smoking baby truitje
  "Smoking" Babytruitje met rood vlinderdasje, per bestelling op maat gemaakt voor elke leeftijd. Desgewenst ook in andere kleuren te maken, bijvoorbeeld een witte smoking met blauw dasje. Tenzij anders besteld, gebruik ik niet-kriebelend en makkelijk wasbaar acryl garen.
  Levertijd (brei-tijd) voor een truitje op maat: tien dagen na besteldatum, als de gewenste maten bij de bestelling zijn opgegeven.

  € 24,95

 • Zacht roze babytruitje met bijpassende sokjes

  zacht rose truitje met sokjes bijpassende sokjes
  Zacht roze truitje met witte biezen en gehaakte bloem in de V-hals. Bijpassende sokjes. Samen voor een klein prijsje.

  € 19,95

 • Zachte zomertruitjes

  zomertruitje met anker piepklein zomertruitje roze gaatjes shirt shirtje
  Babytruitje met ingebreid anker en gaatjesshirts in verschillende baby-kindermaatjes. Het oranje babytruitje heeft een bijpassend mutsje (apart bestellen). Geef de gewenste kleur en maat (of leeftijd) op bij je bestelling. De gaatjesshirts zijn erg rekbaar en groeien minstens n maat mee met je kind.

  € 14,95

 • Diverse mutsjes

  Aardbei, pompoen en piraat. De piratenmuts kan worden behandeld met glow-in-the-dark. Bij het aardbeimutsje kunnen bijpassende sokjes worden besteld (meerprijs € 5,45).

    mutsjes pumkin hat
  De aardbei- en piratenmuts zijn van wol/acryl, de pompoenmuts is van puur katoen. Desgewenst ook te bestellen in grotere maten.
  € 14,95 per stuk
 • Beenwarmers (rood of zwart, alle maten

  kussenhoes  legwarmers

  Van acryl met wit imitatiebont en pompons. Lengte ca. 40 cm of op maat gemaakt (geef gewenste lengte en beenomvang op). Levertijd voor bestelling op maat: 2 dagen per paar.

  € 19,95

 • Piratensjaal of -vlag


  Geen gewone driehoeksjaal! Geschikt voor je boot, je piratenhut, voor jezelf en ook voor je hond. Deze sjaal is behandeld met Glow-in-the-Dark, zodat  het doodshoofd in het donker oplicht.
  € 12,95
 • Speciale sokjes

    kerstmis babysokjes aardbeisokjes
  Sokjes met een speciale bovenkant. Afgebeeld zijn kerstsokjes en aardbeisokjes, andere "special effects" zijn ook mogelijk. Leverbaar in alle maten, levertijd 2 dagen. Op de aardbeisokjes krijg je korting als je deze samen met een aardbeimutsje bestelt.
  € 9,95


 • Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ophalen in Amsterdam mogelijk.

  Verzendkosten bedragen € 3,50 met Track & Trace.

www.000webhost.com